Holms Planteskole tilbyder et bredt udvalg af skov- hæk- og landskabsplanter i gode og velafprøvede provenienser og sorter.

Således kan vi efterkomme de fleste ønsker inden for skov-, hæk-, anlæg-, læ-, og landskabsplanter med egenproducerede varer. Alle vores planter er egenproducerede og tilpasset det danske klima i almindelighed og det nordjyske i særdeleshed.

Vi anvender kun frø og formeringsmateriale fra anerkendte kilder, hvilket er første forudsætning for, at du som plantebruger, får succes med din plantning.

Som noget nyt kan vi tilbyde nåletræ med klump. Vi har taget denne produktion op, da vi har oplevet en stigende efterspørgsel, til især fritids- og sommerhusgrunde. I indeværende sæson vil vi kunne tilbyde Sitkagran med klump. Til efterårssæsonen 2022 har vi flere arter på vej, især til fritids- og sommerhusgrunde, men også til andre formål. Vi håber og tror på at denne vare vil blive godt modtaget af vores kunder.

Har du spørgsmål eller andet, så er vi altid klar til en plantesnak på Tlf. 98 95 16 99 / 24 49 27 06. Mvh. Holms Planteskole